Dobro dosli

aa

četvrtak, 20. listopada 2016.

I DOKTORI OSTALI ZAPANJENI: Stavite noge u OVU smjesu i pogledajte šta će se desiti!

noge smjesa



Medicinski stručnjaci ističu da gljivične infekcije mogu pogoditi bilo koji dio tijela. Gljivična infekcija nokta se može pojaviti u, ispod ili na noktu.

Gljivice napreduju u toplom okruženju pa ovaj tip okruženja može prouzrokovati da se one prirodno brzo razmnožavaju.

Medicinski stručnjaci kažu da gljivične infekcije pogađaju više nokte na nožnim prstima nego nokte na prstima ruke zato što su vaša stopala dosta vremena u cipelama i čarapama gdje se nalaze u suhom i toplom okruženju.

Ali više ne morate da se brinite jer ćemo vam pokazati kako da se riješite gljivičnih infekcija na nožnim prstima i to na potpuno prirodan način.

Jogurt

Napunjen je živom bakterijom – acidofilus. Ova bakterija čini jogurt ekstremno korisnim lijekom za bilo koji tip infekcija koje se razvijaju na području nogu i noktiju.

Samo namočite vaša stopala u jogurt ili polijte jogurt preko vaših stopala i ostavite da se osuši. Kada se osuši, operite stopala hladnom vodom.



Soda bikarbona

Dobro je poznato da je soda bikarbona veoma korisna u liječenju ovog zdravstvenog problema. Sve što trebate uraditi jeste da pomiješate hladnu vodu i sodu bikarbonu. Omjer treba biti 1:3 za pripremu ove kombinacije.

Nakon što je pripremite, nanesite ovu snažnu kombinaciju na cipele i ostavite da se osuši na zraku.Ova kombinacija će uništiti sve potencijalne bakterije u vašim cipelama, a također je možete primjeniti i direktno na noge.

Vodikov peroksid

Ovo je odlično rješenje u liječenju gljivičnih infekcija, a sve što trebate jeste da umočite vaša stopala u smjesu vodikovog peroksida i hladne vode.

Ovako ćete ubiti sve nepoželjne gljivične infekcije i spriječiti njihovo dalje širenje.

Nadamo se da će vam ovaj članak pomoći i ne zaboravite ga podijeliti sa vašim prijateljima!

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar