Dobro dosli

aa

srijeda, 26. listopada 2016.

Himalajske solne lampe trebate obavezno imati u svom domu, a evo i žašto!

das



Solne lampe su veliki komadi čiste himalajske soli s malom žaruljom unutra koje generiraju proizvodnju negativnih iona. Negativni ioni imaju niz pozitivnih učinaka na organizam, a izloženost njima proizvodi učinak sličan boravku na plaži ili u blizini vodopada.


 

 

Korisni učinci za tijelo:
Povećavaju protok kisika do mozga što rezultira većom budnosti, smanjenjem pospanosti i povišenjem mentalne energije u organizmu
Pomažu pri oporavku od fizičke iscrpljenosti i umora
Jačaju metabolizam poticanjem razmjene tvari u stanicama
Ojačavaju imunološki sustav
Negativni ioni poboljšavaju vitalnost mišićnog tkiva

Negativni ioni povećavaju dotok kisika u mozak što rezultira većom budnošću i manjim osjećajem umora”, tvrdi dr. sc. Pierce J. Howard ravnatelj istraživanja u Centru za primijenjenu kognitivnih znanosti u Charlotteu, Sjeverna Karolina u SAD-u. Negativni ioni štite i od virusa, što doprinosi zdravijem dišnom sustavu pa ćeš manje kihati, kašljati i imati iritacije grla.

 
Postoje i uređaji koji stvaraju negativne ione, a prednost slanih lampi je što manje koštaju, a vrlo su efektne i kao dekor u prostoru. Osobito su korisne u hladnijim mjesecima u godini tijekom kojih se ne može provoditi puno vremena u prirodi.

zdravakrava.ba

Nema komentara:

Objavi komentar