Dobro dosli

aa

četvrtak, 6. listopada 2016.

Frizerka se vratila sa posla i osetila jaku mučninu. Ujutru je završila u bolnici natečena boreći se za život! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Svoja iskustva Šarlin Kolečin je podelila na Fejsbuku, uz reči: "Ovo nisu lepe slike, ali ovo je stvarnost i pokazuje šta meningitis može da uradi"


Image result for Frizerka se vratila sa posla i osjetila jaku mučninu. Ujutru je završila u bolnici natečena boreći se za život! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)


Ove užasavajuće fotografije pokazuju kako je bakterijski meningitis unakazio telo jedne žene, ostavljajući je da se bori za život u bolničkom krevetu. Šarlin Kolečin (25), mogli bi da budu amputirani nožni prsti, a moguće čak i stopala, pošto ju je pre meseca dana “oborila” smrtonosna bolest.  Ona opisuje kako se u neverovatnom sledu događaja, njeno telo “slomilo” od trenutka kad je dobila osip koji se raširio po njenom telu za samo sat vremena. Frizerka iz Derbišajera u Engleskoj je hitno prebačena u bolnicu zbog otkazivanja organa. Kada su je doktori stabilizovali, prebačena je u drugu bolnicu gde je očekuje operacija kojom će biti uklonjeni zaraženi udovi.Od tamnog, ljubičastog osipa, koji je prekrio stopala i noge, sva je natečena.


Njeni simptomi su počeli sa glavoboljom i povraćanjem, kada se jednog dana vratila sa posla. Do ujutru, počele su da se pojavljuju fleke na telu. Porodica je pozvala Hitnu pomoć i ona je od tada u bolnici.


(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Nema komentara:

Objavi komentar