Dobro dosli

aa

srijeda, 5. listopada 2016.

BORBA PROTIV BRADAVICA JE GOTOVA: Ovaj kućni sastojak je svemoguć!

Image result for BORBA PROTIV BRADAVICA JE GOTOVA: Ovaj kućni sastojak je svemoguć!


Svako ga ima kod kuće, pa zbog toga možete izbeći lekarsku intervenciju.

virusne-bradavice

Bradavice, u medicini poznatije kao fibromi, jedni su od najčešćih dermatoloških problema mnogih ljudi. Nekada vrlo neprimetne, jer su boje kože, a promene nisu zloćudne. Tokom života se broj bradavica povećava, pa se zato smatraju estetskim problemom.

Najčešće se pojavljuju u srednjim godinama, i to u predelu oko pazuha, vrata, preponama, ispod dojki, po stomaku, kapcima itd. Mogu da se upale, narastu i prokrvare. Zato je bitno na vreme ih sanirati.

Naučnici i dalje otkrivaju uzrok njihovog nastanka, ali do sada je poznato da genetska predispozicija i gojaznost imaju uticaja na njihov razvoj. U slučaju da i vi imate bradavice po telu, možete ih skinuti I bez odlaska lekaru. Potrebno vam je samo jabukovo sirće.

Međutim, pre njegovog nanošenja na bradavicu, važno je prvo da je 15-ak minuta utopite u vodu I nasapunate. Nakon toga, četkicom za zube/pete malo istrljajte I prosušite. Zatim, natopite vatu sirćetom I ostavite na bradavicama pola sata.



Kako biste uvideli razliku, važno je da proces ponavljate tri puta dnevno. Ako vam bradavica potamni, ne paničite. To je proces, jer posle sledi rana koja će otpasti za koji dan.


http://www.tajnirecepti.com/

Nema komentara:

Objavi komentar