Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 30. svibnja 2016.

JAGODE, KEKS....FIN, NJEŽAN KREMAST DESERT U ČAŠI SA JOGURTOM , VRHNJEM I KEKSOM.




Sastojci:
10+3 kom okruglog keksa sa zobenim pahuljicama
250 ml slatkog vrhnja za šlag
180 g kiselog vrhnja ili milerama
150 g čvrstog jogurta


250 g jagoda ili drugog voća
1'5 vž šečera u prahu
1 Vanilin šećer Dolcela
Priprema:

Jagode oprati i narezati na komadiče, nekoliko jagoda ostaviti cjelih za na vrhu deserta. Vrhnje izmiksati u šlag. Pomješati jogurt, kiselo vrhnje i šečer( ja sam ovaj put stavila mješavinu šečera i kokosovog brašna- fino mljevenog). Dodati šlag i ručno izmješati.


Pripremiti čaše. Meni je izašlo 5 komada. Na dno čaše staviti jedan keks, veliku žlicu kreme, narezane jagode, i opet jedan keks, jednu žlicu kreme, posuti sa nadrobljenim keksom i staviti cjele jagode. Ako imate strpljenja čekati staviti u hladnjak na hlađenje, ako ne....

Nema komentara:

Objavi komentar