Dobro dosli

aa

četvrtak, 2. lipnja 2016.

NEVJEROVATNO: Evo šta će se desiti ako na OVU TAČKU NA VRATU stavite KOCKU LEDA pred spavanje!



Kinezi kažu da se ovom metodom organizam pomlađuje i da mnoge bolesti nestaju, a vi ćete biti zdravi, raspoloženi i puni energije.

Potrebno je da legnete na stomak i stavite jednu kocku leda na tačku Feng Fu (u rupicu na potiljku) i držite je tako dvadesetak minuta. Kocka leda se može fiksirati zavojem. Raditi ovo redovno, sa pauzama od dva do tri dana, ujutro i uveče, pred spavanje, a takođe prehlada kod ove procedure nije moguća.
Zbog redovnog stavljanja kocke leda na potiljak poboljšava se san, popravlja se raspoloženje i opšta vitalnost. Takođe se poboljšava rad digestivnog trakta, uklanja se glavobolja, zubobolja i bolovi u zglobovima.

Djelovanje kocke leda na tačku Feng Fu pomaže kod respiratornih bolesti, bolesti kardiovaskularnog sistema, neuroloških oboljenja sa degenerativnim promjenama na kičmi, akutnih, gastrointestinalnih i polno prenosivih infekcija, poremećaja rada štitne žlijezde, artritisa, hipertenzije i hipotenzije, bronhijalne astme, poremećaja u radu gastrointestinalnog trakta, gojaznosti i neuhranjenosti, celulita, poremećaja menstrualnog ciklusa, psiho-emocionalnih poremećaja, stresa, hroničnog umora, depresije, nesanice.

Nema komentara:

Objavi komentar