Dobro dosli

aa

srijeda, 1. lipnja 2016.

TISUĆE ŽENA KORISTE OVU PRIRODNU KREMU ZA OBNAVLJANJE LICA KOŽE I UKLANJANJE BORA!IZGLEDATI ĆETE 10 GODINA MLAĐE!!



Bore i starost – pa svi znamo da su te dvije stvari povezane, zar ne? Mnogi ljudi diljem svijeta, a posebno žene, su zabrinuti zbog njihovog stanja kože, a ne vode brigu o njihovoj koži, posebno o koži lica. Većina ih potrošiti puno novca na skupe kozmetičke tretmane i kozmetičke proizvode, kako bi smanjile pojavu bora. Prava istina je da ne mogu sve žene priuštiti te skupe proizvode i tretmane.

Također bi trebali znati da postoje mnoge stvari koje mogu ubrzati proces starenja i povećati pojavu bora, kao što su: izlaganje suncu, korištenje kozmetičkih proizvoda, loša i nezdrava prehrana, hormonalne promjene i mnogi drugi faktor.Prestanite koristiti ove skupe kozmetičke proizvode i pokušajte prirodnu alternativu umjesto. Ova domaća krema pomoći će vam smanjiti pojavu bora, a to će učiniti vašu kožu svilenkasto glatkom. Izgledati ćete 10 godina mlađe preko noći.

Thousands-of-Women-Are-Using-This-Homemade-Cream-to-Rejuvenate-Their-Facial-Skin-and-Get-Rid-of-Wrinkles-You-Will-Look-10-Years-Younger-Overnight-RECIPE



Maska – recept:

Kao što smo rekli, domaća maska je nevjerojatna. Sadrži antioksidanse i hidratizira kožu. Također će vam pomoći da se slobodite tamnih krugova i akni. Ova domaća maska je vrlo jednostavna i laka za napraviti. Samo morati slijediti jednostavne upute. Evo što trebate učiniti:

Trebat će vam sljedeći sastojci:

1 šalica vode
1 žlica meda
3 žlica riže
1 žlica mlijeka

Upute:

Evo što trebate učiniti – prvo, morate staviti 3 žlice riže u zdjelu i preliti 1 šalicu vode preko toga. Ostavie na vatri 3 minute. Nakon toga,pustite neka se ohladi i procijedite u smjesu. Trebate pohraniti smjesu u staklenu posudu. Zatim, trebate uzeti kuhanu rižu, dodati 1 žlicu meda i 1 žlicu toplog mlijeka. Pomiješajte ove sastojke, dok ne napravite pastu.

Kako koristiti:

Evo što trebate učiniti -prvo, morate oprati lice čistom vodom. Nanesite ovu domaću masku na lice i masirajte nježno – kružnim pokretima. Ostavite na 15 minuta, a zatim, isperite toplom vodom. Trebali bi koristiti ovu masku jednom tjedno. Biti ćete zaprepašteni rezultatima. Ova domaća maska će hidratizirati kožu, a vi ćete izgledati 10 godina mlađe preko noći.

http://zdravirecepti.info

Nema komentara:

Objavi komentar