Dobro dosli

aa

subota, 4. lipnja 2016.

Prirodni lijek koji se pokazao jako uspješan u liječenju raka i leukemije!

psenicnisok


Naučite sami napraviti ovaj prirodni lijek protiv raka i leukemije.
O djelotvornosti ovog lijeka svjedoče mnogi ljudi, kojima je nakon dužeg korištenja pomogao u liječenju raka ili leukemije.
Sastojci koji se nalaze u lijeku jako djelotvorno djeluju protiv stanica raka u ljudskom tijelu, ali lijek poboljšava i sveukupno ljudsko zdravlje.
Ovaj narodni lijek nema nikakvih neželjenih djelovanja pa ga svatko može isprobati.
Recept za pripremu lijeka: Za pripremu lijeka potrebna vam je šaka organske pšenice. Zasijte pšenicu u neku manju posudu, te kada pšenica ozeleni požanjite ju. Tako, mladu pšenicu stavite u blender i dodajte dvije čaše vode i tek par kockica leda. Dobro umutite sastojke u blenderu.

Dobivena kaša je u stvari vaš lijek, odnosno tekućina koju ćete procijediti kroz čistu gazu. Sok od pšenice je bogat tvarima koje će vam pomoći u borbi protiv raka ili leukemije. Sok pijte redovno svakog dana, duži period. Ako vam nestane pšenice, jednostavno posijte drugu i sve tako. U slučaju da vam sok od pšenice nije po ukusu, možete ga pomiješati sa sokom od jabuke, banane ili nekim drugim prirodnim sokom koji ste sami pripremili, piše kakolijeciti.com.

Ako želite da pripremite sebi veću količinu soka, da ga pijete kroz duži vremenski period, predlažemo vam da dobiveni sok od pšenice stavite u posudicu za pripremu leda i zamrznete ga u zamrzivaču. Na taj način imate lijek koji će vam duže trajati. Koristite kockice tko što ćete svaki dan u neki prirodni sok ubaciti i kockicu sa sokom od pšenice.

Narodnozdravlje

Nema komentara:

Objavi komentar