Dobro dosli

aa

utorak, 7. lipnja 2016.

NAJSOCNIJI HAMBURGERI! MISLIM DA JE OVO DOBITNA KOMBINACIJA.UVJERITE SE I SAMI




Stalno probavam neke nove kombinacije da bi dobila socne hamburgere.
SASTOJCI
2 kg mljevene junetine
1/2 solje mlijeka u prahu(solja 250 ml)
2 male kasike soli
1 mala kasika garlic salt
1/4 male kasike tucane ljute paprike
1/2 male kasike svjeze mljevenog bibera



1 mala kasika bijelog luka u prahu
1 mala kasika crvene paprike
2 male kasike luka u prahu
3 velike kasike soja sosa
1/2 solje krusnih mrvica(ja sam koristila Japanske Panko mrvice)

PRIPREMA
1.
U vecu zdjelu staviti meso i sve navedene zacine i dobro pomijesati.
traba da se mijse oko 5 minuta da bi se sve dobro sjedinilo.
2.
Od pripremljene smjese praviti vece hamburgere i redati u dublju tepsiju ili zdjelu koju ste prethodno premazali uljem.Ja sam od ove kolicine mesa dobila 13 velikih hamburgera,a vi mozete raditi po zeljenoj velicini.



3.
Pripremljene hamburgere dobro zatvoriti i ostaviti u frizideru najbolje preko noci.
4.
Prziti hamburgere na rostilju ili u teflonskoj tavi 7 minuta sa svake strane na umjerenoj temperaturi ili pozelji,ovisno koliko zelite da su kuhani.

Nema komentara:

Objavi komentar