![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjquPyPYQxVyKfnxy-fENKt8VbCPFlAxqBduo40CJFmUIN1x4iCsNcqEW8XCe2GpGloPpDqbSUkI5Td6eRrFuXWZWqmTrCIxR5vRvhM9c6xb3Hc-2RuMxEjOxMpTgw2xrfGy2PSVViAKAP0/s640/11695545_1597737833809968_1013816843254506600_n.jpg)
SASTOJCI
1 L. vrhnja za šlag-Hole ili Halta
400 gr. kiselog vrhnja 25 % m.m.
400 gr. nutelle
200 gr. šećera u prahu
PRIPREMA
1.
) Izmiksajte vrhnje za šlag,
2.
) dodajte kiselo vrhnje,
3.
dobro izmješajte da se sjedini sa šlagom.
4.
) Umiješajte nutellu i šećer u prahu,
5.
pa miksajte da se sve sjedini
6.
u jednoličnu smjesu.
7.
Stavite u zamrzivač da se zaledi
8.
na par sati,...
9.
Uživajte !!!!
10.
Zahvaljujem na ukazanom povjerenju:
Izvor: www.coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar