Dobro dosli

aa

subota, 15. listopada 2016.

U KOLIKO KONZUMIRATE OVU HRANU! NIKADA NEĆETE OBOLITI OD RAKA!

U Koliko Konzumirate ovu Hranu! Nikada Nećete Oboliti Od Raka!


Rak je već uveliko komercijalna, vještaćki proizvedena bolest, sa ciljem da smanji populaciju na planeti zemlji.

Optimalan broj ljudi na planeti je 500 000, a nas ima 7 milijardi. Mnoštvo gladnih usta, mnoštvo brojeva, koji pokušavaju živjeti i preživjeti na ovoj planeti.

Svijetom upravlja oko 200 vodećih firmi, međukojima je i industrija hrane, pića i farmaceutska industrija. Čovijeka čini hrana, a hrana je postala oružje 21 vijeka, koje se koristi protiv čovijeka.

Pravilnom ishranom možete pravilno oksidirati vaš organizam, te samim time uništiti sve stanice raka.

Pravilna ishrana podrazumjeva prvenstveno shvatanje hrane koju konzumirate… Što su zapravo raznorazni namazi,sokovi ” Svemirske boje”, konzerve, suhovina itd. Sve se prodaje lijepo upakovano i osvjetljeno u lancima supermarketa.

U Koliko želite oksidirati svoje tijelo, dati mu hranjive i kvalitetne namirnice, onda u potpunosti zaboravite posjetu supermarketu. Zaboravite posjetu i lokalnim tržnicama. Jer i one preprodaju povrće i voće koje više liči na plastiku.

Kupujte domaće, od seljaka. Kupujte onu malu šaku domaćeg što ga je još ostalo, a ne raznorazne konzerve, salame, namaze i grickalice.

Povrće, pogotovo domaće će oksidirati vaše tijelo, pružiti mu sve potrebno za normalan rad, jednostavno kvalitetno ga nahraniti.

http://stanjeonline.info

Nema komentara:

Objavi komentar