Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 3. listopada 2016.

STARICA JE, A NEMA SMREŽURANU KOŽU: Ima 74 godine, a izgleda kao devojčica - SVE ZBOG OVE BILJKE

žena

Anet Larkins ima 74 godine, a izgled devojčice. Ona ne boluje ni od čega, ne pije lekove. Ona jednostavno ne stari.

"Neka hrana bude tvoj lek, a lek neka bude tvoja hrana" njen je životni moto. Na njenoj trpezi nikada nećete naći ništa što nije poreklom iz njene bašte, gde uzgaja razno voće, povrće i lekovito bilje. Posebno uzgaja aloe veru, koju smatra biljkom besmrtnosti i ima dobar razlog za to. Sama Kleopatra ju je koristila u svojim tretmanima lepote. Mnoge egipatske kraljice su je zvale biljkom besmrtnosti, a prvi rezultati se vide na kosi i koži.

- Aloja sadrži pregršt vitamina i minerala, a ja ću vam navesti samo neke od njih: vitamin E i vitamin B12, kalcijum i magnezijum - objašnjava Anet.

Na svom stolu drži dve tegle i jednu flašicu. U njima se nalaze samo aloja vera i voda jer smatra da nikakvi dodaci nisu potrebni. Kako kaže, skine listove sa biljke, isecka ih na komade, stavi u teglu i nalije vodu. I to pije. Osim toga, cedi sok od čiste aloje i koristi ga.





Međutim, upozorava na jednu stvar:

- Aloju ne treba da konzumirate svaki dan, dakle ne svih 365 dana u godini, jer može da se izgubi njen efekat! Možete je, recimo, piti jednom nedeljno, samo je bitno da ne preterate - savetuje ova "devojčica".

Aloja vera reguliše probavu, čisti toksine koji su se nakupili na crevima, podiže imunitet i vraća energiju, deluje proitivupalno. Zbog toga je mnogi, ne samo ova 74-godišnjakinja, smatraju "izvorom života".

http://www.srbijadanas.com/

Nema komentara:

Objavi komentar