Dobro dosli

aa

utorak, 18. listopada 2016.

OPREZ: Ovo su sigurni znakovi da vaši BUBREZI slabo rade i nikako ih NE SMIJETE ignorisati!

769679


Tijelo čovjeka funkcionše samo ako svi organi rade savršeno. Ako neki organ tijela ne funkcionše ispravno, postoje određeni zdravstveni problemi koji će nastati.

Sada ćemo vam reći nešto o simptomima i znakovima koji ukazuju na oštećenje bubrega. Bubrezi su vitalni organi koji su odgovorni za eliminaciju otpada. Tako da ako bubrezi ne funkcionišu savršeno, toksini idu da se akumuliraju u tijelu.

Bol donjeg dijela leđa

Jedan od najčešćih znakova oštećenih i nezdravih bubrega je manji bol u leđima. Ova bol se manifestira na jednoj strani na početku, ali nakon nekog vremena, može se osjetiti na obje strane. To je rani znak oštećenja bubrega i ne treba ga zanemariti.

Promjene u urinu

Određene promjene u urinu kao što je čudan miris, tamnija je, smanjena učestalost odlaska na malu nuždu može biti znak oštećenja bubrega. Ako se osjećate bol tijekom mokrenja ili ako mokraća postaje pjenasta  morate vidjeti liječnika odmah. Još jedan znak upozorenja je krv u mokraći.


 
Otekline u više dijelova tijela

Glavna funkcija bubrega je  da eliminiše dodatnu tekućinu i otpade iz tijela. Ako bubrezi ne rade ispravno i ne eliminišu taj otpad iz tijela učinkovito, to bi moglo dovesti do oticanja.

Problemi s kožom

Akumulacija otpada u krvi može dovesti do isušenja, teškog svrbeža i osipa, ako bubrezi ne eliminišu otpad iz krvi.

Ovo treba uzeti za ozbiljno, jer je rani pokazatelj oštećenja bubrega. Možete koristiti razne prirodne sastojke, i tematske tretmane za probleme kože, ali to neće riješi osnovni problem.

Još jedna od najvažnijih funkcija bubrega je proizvodnja eritropoetina. To je presudno za proizvodnju crvenih krvnih stanica koje nose kisik. Nedostatak crvenih krvnih stanica može dovesti do nedostatka željeza ili anemije.

Niska razina željeza može učiniti da osoba osjeća hladnoću i također može uzrokovati umor i hroničnu slabost. Kisik je vrlo važno za ljudsko tijelo, a ako se  ispravno ne transportira, brojni sistemi pate zbog toga.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar