Dobro dosli

aa

utorak, 18. listopada 2016.

ODVRATNO OTKRIĆE: Jedući OVU učestalu hranu mogu vam se pojaviti CRVI u mozgu!!!

86545


Iako i sam naslov zvuči prilično odvratno, moramo vas obavijestiti da je priča objavljena na web stranici CNN, gdje su izvijestili ove šokantne informacije.

Naime, prvi ovakav slučaj pojavio se 2013 u Velikoj Britaniji, kada je utvrđeno da muškarac ima parazite koji su prolazili kroz mozak. Prema riječima dr Effrossyni Gkrania-Klotsas, crv je učinio nešto što samo rijetke parazitske vrste rade, preselio se s jedne strane čovjekova mozga na drugu.

Čovjek je nedavno posjetio Kinu, jedan od dijelova svijeta gdje se jedna vrsta parazita, nazvana Spirometra Erinaceieuropaei, može pronaći, kao i u Japanu, Južnoj Koreji i Tajlandu.



Spirometra Erinaceieuropaei uzrokuje infekciju poznatu kao sparganosis, koja se može često naći u pasa i mačaka i čak može narasti do 1,5 metara dužine.

Ovi paraziti se mogu također pronaći u svinjskog mesa i tako može utjecati na različite načine. Međutim, samo tri vrste crva mogu zaraziti mozak čovjeka, kad se infiltriraju na živčani sistem.

Međutim, prema dr Theodore Nash, oko 5 milijuna ljudi širom svijeta su teško pogođeni infiltracijom tih parazita u mozgu. A šta je glavni uzrok ove pojave?

Prema riječima stručnjaka, skandalozni uvjeti u kojima su svinje uzgojene danas objašnjavaju veliki dio cijele priče.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar