Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Masirajte OVU TAČKU UVA i izlečiće vas od PROBLEMA KOJI SVAKO OD NAS SVAKODNEVNO ima

tačka stresa na uvu


Doktor medice Mark Sandomirski godinama je pokušavao da otkrije način za uklanjanje stresa i konačno je došao do vrlo jednostavnog leka. Ne košta ništa, a svaka osoba na svetu ga poseduje. Reč je o tački na ušnoj školjki, koju Kinezi zovu "nebeska vrata", jer navodno njeno tretiranje donosi nebesku energeju u naše telo.

Nakon stresa svima nam ostaju neprijatni osećaji, praćeni težinom ili bolom u pojedinim delovima organizma. Prva stvar koju treba napraviti je – izbaciti emocije koje vas razaraju. Nemojte ih držati u sebi. Zatim otklonite fizičke posledice stresa. Tu će vam pomoći psiho-reflekso terapija. Činjenica je, da je priroda stvorila u našem telu antistresne tačke.

Ova "Šen men" tačka kako je mnogi nazivaju nalazi se u centru gornjem trećeg dela uha i duboka je. Čudesna tačka za pojačavanje celokupnog zdravlja tela, smanjenje stresa i priliv energije. Ona takođe suzbija zavisnost i upalu, a njeno tretiranje ublažava bol bilo gde.

Uzmite štapić za uvo i pritisnite njime ovaj predeo na ušnoj školjci, lagano masirajte dok duboko dišete.
A zatim osluhnite vaš organizam. Dišite i dalje duboko. Pri udisaju pogledajte na levu stranu, a pri izdisaju pogledajte u desno. Osetićete kako se vaš organizam smiruje. Možete je takođe masirati i prstima.

http://www.srbijadanas.com

Nema komentara:

Objavi komentar